top of page
Mandala turquoise klein.png

Recensies

Tanja

Annelies

Marie-José

Adèle

"De Dru yogalessen van Paul zijn heerlijk om te volgen. Ik ervaar ze als rustgevend; ze brengen me terug in het nu. Ook voor mijn rug en nek, die toch mijn ‘zwakke’ plekken zijn, zijn de zachte, milde bewegingen ontspannend. Ik merk dat mijn rug sterker wordt door de yogahoudingen en dat is precies wat ik nodig heb om toekomstige problemen te voorkomen.

Ik heb lang geleden wel eens een andere vorm van yoga gevolgd en toen ervaarde ik toch wel een soort druk om te moeten presteren, met allerlei moeilijke houdingen en waar veel uithoudingsvermogen en lenigheid gevraagd werden. De yogalessen die Paul geeft, laten me het tegendeel voelen: door zijn kalme en bemoedigende uitleg voel ik me op mijn gemak om zijn aanwijzingen te volgen zonder ook maar iets van druk of prestatiedrang te ervaren.

Tegelijkertijd voel ik wel zijn uitnodiging om me de houdingen eigen te maken op een manier die bij mij en mijn lichaam passen. Hier zal zijn jarenlange ervaring in het geven van Dru yogalessen en de opleidingen en cursussen die hij gevolgd heeft ongetwijfeld een belangrijke bijdrage aan leveren."

"Een geschenk voor jezelf. Verrijkend voor lijf en geest. En mede 'bijzonder' door wat Paul er bij vertelt."

"Fijne Heerlijke yogalessen van Paul. Ik word hier heel rustig van. Echt een aanrader, zeker in deze onrustige tijd."

"Wat heb je weer geholpen om mij naar mijn kern te brengen. Je trok mij gelijk naar mijn innerlijke gevecht/blokkade, waardoor ik het weer kon laten stromen. Grappig dat ik zo in deze vorm weer bij jou terecht kom en dat jij mij helpt om weer verder op mijn pad te komen. Dank je lieve Paul."

bottom of page