top of page

Acerca de

Paul paginaheader defsmall.jpg

"In India, when we meet and greet and we say 'Namaste', which means: I honor the place in you where the entire universe resides, I honor the place in you of love, of light, of truth, of peace. I honor the place within you where if you are in that place in you and I am in that place in me, there is only one of us."

Ram Dass

Mandala turquoise klein.png

Dru Yogastudio Sangha

Dru Yogastudio Sangha is een centrum voor yoga en meditatie en organiseert haar activiteiten in Zeeland met lessen in Cadzand, Terneuzen en binnenkort in Kapelle en omgeving. Dru Yogastudio Sangha stelt zich ten doel om mensen handvatten te bieden zichzelf op alle niveaus van hun leven te ontwikkelen door het ontwikkelen en stimuleren van bewustzijn, geluk en innerlijke vrede.


Bewustzijn, geluk en innerlijke vrede als uitgangspunten om veranderingen in de wereld om ons heen te bewerkstelligen in onze relaties met onszelf en onze naasten, met bekenden en onbekenden, met het milieu, Moeder Aarde en met alles wat deel uitmaakt van deze zichtbare en onzichtbare wereld.

De kernthema’s van alle activiteiten zijn: eenheid, vrede, bewustzijn, geluk, licht en beweging.

 

Dru Yoga is een effectieve, diepkrachtige en vriendelijke manier om eenheid te verkrijgen tussen lichaam, geest en hart door specifieke bewegingsreeksen (Energy Block Releases), lichaamshoudingen (asanas), vloeiende bewegingen, ademhalingsoefeningen die de stroom van levensenergie beïnvloeden (pranayama), ontspanning en meditatie.

Voor deze lessen is het uitgangspunt deelnemers contact te laten maken met de kalmte en stilte in zichzelf of zoals het in Dru Yoga genoemd wordt: het stiltepunt. Het stiltepunt bevindt zich in de kern van ons wezen, zoals de poolster (Dhruvam) het centrum is van het heelal zoals wij dat vanaf de aarde zien. Alles draait daar omheen. De poolster is een oriëntatiepunt voor de reizende mens. Zo is onze kern, ons hart, het oriëntatiepunt op onze levensreis. Dru Yoga stimuleert en versterkt de verbinding met ons hart.

Zoom-Logo definitief.jpg
logo dru definitief.jpg

Contact

Kom in contact voor meer informatie

Bedankt voor je bericht!
bottom of page