top of page

Acerca de

20220113_165915kleur3small.jpg
Mandala turquoise klein.png

Dru Yoga Online

Dru Yogastudio Sangha biedt ook online Dru Yoga, meditatielessen en personal coaching aan. Dit blijkt vooral een mogelijkheid voor mensen die graag in hun eigen tijd en ruimte deze activiteiten willen volgen. Hoewel het anders is dan ‘real life’ een les te volgen, biedt deze digitale manier, juist omdat je de online lessen kunt volgen wanneer en waar je maar wilt unieke mogelijkheden.

De online Dru Yogalessen bied ik aan in een serie van 4 of meer lessen. Deze series hebben een bepaald thema. Inmiddels heb ik een aantal series gedaan, die nog steeds opvraagbaar zijn, zoals:

* Call Back Your Power (6 lessen)

* Aanvaarding (5 lessen)

* Vernieuwing en Eenheid (4 lessen)

* Balans (4 lessen)

* Begin en Intentie (4 lessen)

* Afhankelijkheid en Autonomie (4 lessen)

* De drukke mind en de stilte (4 lessen)

In de series zit een opbouw en door het brede scala van Dru yoga oefeningen, -technieken en mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, verkennen en verdiepen we de krachten en energieën van de verschillende thema's.

De lessen bied ik ook afzonderlijk aan (uiteraard tegen een gereduceerd tarief), hoewel de verkenning en de verdieping van de thema's dan beperkter is. Bovendien biedt het de mogelijkheid om kennis te maken met Dru Yoga en deze vorm van les krijgen.

De lessen worden in de vorm van een abonnement aangeboden waarin dan vier of meer lessen te volgen zijn via de link die je wekelijks via de mail krijgt toegestuurd. Personal coaching wordt, in overleg, ook online aangeboden.

Zoom-Logo definitief.jpg
logo dru definitief.jpg

Contact

Kom in contact voor meer informatie

Bedankt voor je bericht!
bottom of page