top of page
beach-gd11af2e43_1920.jpg
Paul0_edited.jpg

Paul van Kessel

Dru Yoga Docent & Personal Coach

Telefoon:

+31 6 4323 4565

Email:

Website:

Adres:

Kerkplein 27
4421 AA Kapelle

Over mij

Sinds juni 2009 ben ik een erkend Dru Yoga docent. Dru Yoga is vanaf mijn eerste kennismaking, nu ruim 25 jaar geleden, een steeds belangrijkere en grotere rol gaan innemen in mijn leven en in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dru Yoga is voor mij de perfecte manier om verbinding te leggen met de eenheid, de kracht en de stilte in en buiten mijzelf en om van daaruit mijn leven vorm te geven en mijn bijdrage te leveren aan deze wereld. Naast de Dru Yoga docentenopleiding heb ik een groot aantal seminars en retraites (en dat doe ik jaarlijks nog steeds meerdere malen) gevolgd bij Dru International van Mansukh Patel in Nederland, België, Engeland, Wales, Duitsland en India. Ik ben uiterst dankbaar dat Mansukh Patel en andere Dru senior-leraren zoals Chris Barrington, Rita Goswami en John Jones hun diepe kennis en vaardigheden op mij overgedragen hebben en zij mij daarin nog steeds begeleiden.

 
Sinds december 2002 ben ik Reiki master/leraar nadat ik in 1994 en in 2000 respectievelijk de eerste- en tweede graad gedaan heb. In maart 2005 ben ik gestart met de opleiding tot Dru Yoga-docent en heb die afgerond in juni 2009 en ben sindsdien een gecertificeerde (erkende) Dru Yogaleraar en sta ingeschreven in het Dru Professioneel Netwerk register. 
 

Ik ben gedurende vele jaren werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg als psychiatrisch verpleegkundige. In deze rol heb ik veel geleerd over psychologie, zingeving, gedrag en communicatie en dit alles heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. De vaardigheden die ik hierdoor ontwikkeld heb, verweef ik op een natuurlijke manier in mijn aanbod als Dru Yoga- en meditatieleraar en personal coach.

Hulpvaardigheid, dienstbaarheid, verbondenheid, gemeenschapszin en een grote interesse in ‘de mens’ zijn belangrijke kwaliteiten voor me als mens, yogi en personal coach. Daarnaast vind ik het belangrijk om met deze kwaliteiten mijn bijdrage te leveren aan de wereld om me heen, dichtbij en veraf, met alles wat daar deel vanuit maakt, gezien en ongezien.

Druyoga+blue+logo.jpg
bottom of page