top of page

Acerca de

20220118_103729small3.jpg
Mandala turquoise klein.png

Dru Yoga, Meditatie & Personal Coaching

Dru Yoga

Dru Yoga groepslessen geven een extra dimensie aan de kracht van verbinding in het samen praktiseren van Dru Yoga. Uitgangspunt hierbij is het contact maken met het licht en de stilte in jezelf door het eigen lichaam met haar specifieke lichaamsvaardigheden in beweging te brengen. Juist door dit gezamenlijk te doen, ontstaat een verbindende helende kracht die te ervaren is in het hart.

Een Dru Yogales kan ook, op afspraak, individueel en op eigen locatie (thuis) gegeven worden.

 Cadzand (voorlopig niet)

Maandag 19.00 - 21.15 uur 
Docent Paul van Kessel

Locatie: 

Dorpshuis Het Zwin

Prinsestraat 23
4506 AG Cadzand

Wemeldinge (strand)

Woensdag 09.30- 10.30 uur
Docent Paul van Kessel

Locatie: 

Strandje

Bij Camping Linda, Brasserie Schoudee

Wemeldinge

Meditatie

Dru meditatie is een toegankelijke vorm van meditatie waarin je verbinding kunt maken met de stilte in en achter de dynamiek van de onophoudelijke gedachtestromen, emoties en gevoelens, de interne en externe prikkels. Meditatie is niet iets wat je kunt doen, het is een staat van eenheids-bewustzijn. In de meditatielessen scheppen we voorwaarden waarin deze staat van bewustzijn zich kan openbaren door in stilte te zitten ná bewust het lichaam bewogen te hebben, bewust te ademen en te ontspannen.

 

Ook het gebruik van het herhalen van mantra’s kan leiden tot een verdieping van de concentratie en de stilte. Die stilte kan zich laten ervaren door een diepe tevredenheid, geluk, volheid, eenheid en/of verbondenheid met Alles Wat Is. Daardoor ontstaat er ruimte voor het meest wezenlijke in onszelf: licht en liefde. Ook voor deze lessen geldt dat het gezamenlijk mediteren of in stilte zitten (in groepsverband) de kracht en de potentie ervan vergroot. Naar mijn idee vormt meditatie een unieke mogelijkheid om je eigen leven en daarmee het leven van je directe omgeving positief te beïnvloeden op een duurzame manier.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je met een eigen groep (vrienden, familie, collega’s) deze vorm van meditatielessen ervaren? Dan nodig ik je van harte uit contact met me op te nemen. Iedereen is van harte welkom!

Personal Coaching

Dru Yogastudio Sangha biedt personal coaching aan op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling wanneer je in je ontwikkeling vastloopt of telkens dezelfde problemen of thema’s op je weg ontmoet.

Personal Coaching wordt geboden door middel van diverse technieken waarin het brede Yoga-perspectief, dat berust op de eenheid en de verbinding tussen lichaam, geest (‘mind’) en ziel (hart), richtinggevend is. Dit perspectief gaat uit van ieders specifieke kwaliteiten en zingeving om de eigen levensweg zoveel als mogelijk vorm te geven door beter in staat te zijn om steeds meer de stem van de het eigen hart (de ziel) te volgen.

 

Individuele therapeutische Dru Yogasessies zijn er voor mensen met stress en angst gerelateerde klachten, burn-out, depressie en vermoeidheidsklachten, maar ook voor mensen met specifieke lichamelijke klachten zoals rugklachten of ademhalingsmoeilijkheden.

Zoom-Logo definitief.jpg
logo dru definitief.jpg

Contact

Kom in contact voor meer informatie

Bedankt voor je bericht!
bottom of page