top of page
Zoeken

AANVAARDING EN OVERVLOED

AANVAARDING EN OVERVLOED is een reeks van 4 Online Dru Yogalessen waarin we met een scala van Dru Yoga-technieken doelgericht deze specifieke kwaliteiten en/of energiën meer ruimte gaan geven.

AANVAARDING is voor mij de kracht en het vermogen om te kunnen ontvangen wat zich aandient en wat er speelt. Het is een kracht vanuit compassie die er niet op uit is om zonder eerst gezien te zijn, of gevoeld te worden, iets te willen veranderen of los te laten. Aanvaarding is een kracht die zonder oordeel waarneemt en verbind met het hier en nu én met je Ziel (Atman) of Universele Ziel (Paramatman). Hoe meer we ons hiermee verbinden hoe meer ruimte aanvaarding zal krijgen en hoe meer we onze essentie, wie we werkelijk zijn met eigen unieke talenten, eigenschappen, vaardigheden en mogelijkheden zullen laten stralen.

OVERVLOED is voor mij de erkenning van de verbondenheid met alles wat er is. Overvloed laat zich zien en voelen als we onszelf en de wereld om ons heen, Moeder Aarde (en haar bronnen) en het Universum vanuit ontvankelijkheid en dankbaarheid tegemoet treden. Aanvaarding speelt hier in een kleurgevende rol in.

Dru Yoga (zoals op deze foto met een fase van Prithvi Namaskara, de Aardegroet) en aanverwante technieken (body-mind-heart, visualisatie, affirmatie, heartfulness, mantra, mudra, meditatie, bewuste ontspanning) die aan mij zijn doorgegeven door mijn uitzonderlijke leraren zoals met name Mansukh Patel en Chris Barrington geef ik graag door aan de deelnemers van mijn lessen zodat zij instrumenten 'in handen krijgen' om vanuit zelf-aanvaarding, eigen weerstanden en blokkades in een ruimer perspectief te plaatsen.

In de wereld en het tijdperk waarin we leven en echt alles in beweging lijkt te zijn, uit elkaar lijkt te vallen en weerstanden en polarisatie steeds nadrukkelijker aanwezig zijn kunnen we vanuit aanvaarding en de erkenning van overvloed een bijdrage leveren aan het collectieve bewustzijn wat het hier-en-nu én de toekomst zal kleuren. Laten we ons eigen palet kiezen.

Deze Online Dru Yogalessen kunnen daarin een rol spelen.


'Fall in Love with Yoga' - Mansukh Patel

AANVAARDING EN OVERVLOED start op vrijdag 12 augustus a.s om 10.30u en zullen op 4 opeenvolgende vrijdagen via Zoom aangeboden worden. Het is mogelijk om "live" mee te doen of later op een eigen gekozen moment de les te volgen.

Ook is het mogelijk je op een ander moment voor deze serie aan te melden en dan zal ik je gedurende 4 weken wekelijks een les toesturen op een vaste dag per email.

Mocht je na of tussen de lessen door willen reflecteren, op-/aanmerkingen hebben en vragen willen stellen kan dat via email, Whatsapp, Signal, SMS of Messenger.

De prijs bedraagt 50 euro.

Wil je een enkele les proberen kan dat ook. De prijs bedraagt dan 15 euro.


Je bent van harte welkom!

Namasté,

Paul

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page