top of page
Zoeken

CALL BACK YOUR POWER

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022

Call Back Your Power is een programma bestaande uit 6 Dru Yogalessen dat is samengesteld om middels een scala van specifieke Dru Yoga-technieken de deelnemers in staat te stellen de verbinding met hun eigen innerlijke vermogen en kracht te herstellen zodat zij in de interactie met de externe wereld dichtbij zich zelf kunnen blijven.

Zelf merk ik dat ik nog steeds op wat er in de externe wereld gebeurt reageer vanuit op angst, onzekerheid en controle gebaseerde conditioneringen. Deze conditioneringen hadden eens de functie om te beschermen, aan te passen en te ontdekken. Al deze sociale en culturele conditioneringen eisten hun tol doordat ik mijn energie eraan weggaf en ik steeds meer vergat wie ik wèrkelijk ben. Juist in deze tijd hoor en zie ik veel mensen die hun kracht hieraan verliezen met allerlei fysieke en mentaal-emotionele klachten tot gevolg.

CALL BACK YOUR POWER biedt handvatten en mogelijkheden om je te verbinden met je intrinsieke kracht door je aandacht en bewustzijn te richten op wie je werkelijk bent, je essentie.

Think about your original nature and acknowledge that which is freely given to you. Live with the power of breath, light, wind, the sacred mountains, the earth and live close to the Creator. - Mansukh Patel

Ik heb hiervoor 6 Dru Yogalessen opgenomen waarin specifieke Dru Yoga bewegingsreeksen (o.a. Energy Block Releases), pranayama technieken (ademhalingsoefeningen die je levensenergie kanaliseren), visualisatie- en body-mind-heart technieken, mantra's, mudra's (handgebaren) aangeboden worden ter ondersteuning om jezelf én de wereld waarin jij beweegt weer vollediger, heler te kunnen gaan zien en ervaren.

Het plan is om iedere week op een vaste dag één les aan de deelnemers per email toe te sturen. In totaal duurt dit programma 6 weken. Tussentijds en ook na afloop is het mogelijk om je reflecties, op-/aanmerkingen en vragen met me te delen via email, Whatsapp, Signal, of Messenger.

De prijs voor dit tansformerende programma bedraagt 90 euro (voor geïnteresseerden met een beperkt inkomen is een ander tarief in overleg mogelijk).


Geïnteresseerd? Ik nodig je van harte uit contact met me op nemen. Je bent van harte welkom!

Namasté,

Paul

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page